Loading Laddar...
 

Historia

AddPro grundades år 2000 av fyra entreprenörer – Nicklas Persson, Robert Hansson, Magnus Norling och Klas Ljunggren – med erfarenhet från olika befattningar inom ledande svenska IT-bolag och internationella koncerner. När AddPro kom till fanns det ett stort antal företag som erbjöd IT-tjänster anpassade för små eller riktigt stora företag, medan få företag riktade sig till medelstora företag. Nicklas, Robert, Magnus och Klas såg en möjlighet att utveckla ett erbjudande som var speciellt anpassat för denna typ av företag. Drivna av ett brinnande teknikintresse och en samsyn på hur kunder ska bemötas, valde de att lämna sina anställningar och bilda AddPro – ett kunskapsföretag baserat på spetskompetens inom IT-säkerhet och -kommunikation.

De fyra grundarna var angelägna om att bygga en organisation präglad av stark laganda och respekt för varandras olika kompetenser. Framför allt var det viktigt att ta tillvara den värdefulla kunskap som varje kund besitter. Att växa att var inte prioriterat för AddPro som skulle vara ett nischat företag med ett utbud spetsat med de bästa teknikerna. Det nybildade företaget började därför i liten skala med att sälja servrar, nätverk och backuptjänster. Några år efter att IT-bubblan hade spruckit växte behovet av kvalificerade IT-tjänster och AddPro utvecklades ganska snart till en fullfjädrad leverantör av skräddarsydda IT-lösningar.

I dag har vi mer än 250 anställda specialister med genomgående hög teknisk kompetens. Då de flesta av våra medarbetare har haft sitt yrke som hobby och ägnar mycket av sin fritid åt att följa utvecklingen inom sina olika specialområden, har de det engagemang som krävs för att lösa komplicerade tekniska problem med både skärpa och finess. Dessutom är de mycket rörliga och har lätt tillgång till övrig kompetens i företaget, vilket underlättar ett flexibelt och kreativt samarbete med dig som kund.

Numera arbetar vi med allt från medelstora företag till internationella koncerner, myndigheter och andra organisationer. Många vänder sig till oss för att få hjälp med att öka säkerheten i sina system eller för att effektivisera sin drift och hålla nere sina kostnader. Söker du en IT-specialist som arbetar effektivt, flexibelt, prestigelöst och med starkt fokus på framtida möjligheter, ska du vända dig till oss. Vi är noga med att aldrig konservera en situation och tänker alltid framåt för att kunna leva upp till dina och omvärldens krav.

Kunder

Vi samarbetar med allt från medelstora företag till internationella koncerner, myndigheter och andra organisationer. Många vänder sig till oss för att få hjälp med att öka säkerheten i sina system eller för att effektivisera sin drift och hålla nere sina kostnader. Söker du en IT-specialist som arbetar effektivt, flexibelt och prestigelöst med starkt fokus på framtida möjligheter, ska du vända dig till oss. Vi kan utvärdera ditt nuvarande system och utforma nya skräddarsydda lösningar som ökar såväl effektiviteten som säkerheten i ditt system – oavsett bransch.

"Vi drivs av en stark laganda och ihärdig nyfikenhet på morgondagens tekniska lösningar."
Nicklas Persson - VD, AddPro